wijnen uit Argentinië, Australië, Californië (USA), Chili, Frankrijk, Italië, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Vlaanderen en Zuid-Afrika!

Vino Nobile

Prins Alexanderstraat 10, 8310 Brugge
vino.nobile@telenet.be

Tel nr: 0486/64 29 50
BTW: 456.301.658
Toelating nr: AER/WVL/028069
Vestigingseenheid: 2.073.965.116
ONZE NIEUWSBRIEF!

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, events of wijnartikelen?
 
Sinds 2003 heeft de familie Boffa zich genesteld op de glooiende hellingen van Monforte d'Alba, meer bepaald in het gehucht Sant'Anna op een boogscheut van het beroemde restaurant 'Trattoria della Posta'. Dit is de bakermat van de grote Barolo-wijnen met bekende cru's als Bussia en Le Coste die bij Amalia in de basiscuvée worden verwerkt. Zoon Paolo Boffa is verantwoordelijk voor het domein en maakt naast zijn Barolo tevens een overheerlijke Dolcetto en een zachtaardige Barbera.

Het domein is nog jong en ze moeten hun reputatie nog waarmaken. Daardoor kan je bij Amalia uitstekende wijnen vinden met een fantastische verhouding tussen prijs en kwaliteit.
 
Loredan Gasparini was één van de dogen van Venetië en had een buitenverblijf 'Casa Bianca', in de buurt van Treviso. In zijn villa maakt de familie Manin sedert 1906 nog steeds 'bubbels', zowel de lokale prosecco als de 'metodo classico' die gemaakt wordt als champagne.
 

Barone Ricasoli

www.baronericasoli.it
Dit wijnhuis is op vandaag het grootste wijnlandgoed in de regio Chianti Classico. Het Castello di Brolio, waar baron Bettino Ricasoli in 1872 de Chianti introduceerde, heeft 235 ha. wijngaarden en 26 ha. olijfgaarden. Dit wijnhuis staat garant voor kwaliteitswijnen!
 
Reeds sinds 1897 worden in deze distillerie in Friulië de beste grappa's uit Italië gemaakt. Speciaal is dat men van 1 soort druif een grappa maakt, dit wordt Grappa monovitgno genoemd
 
Opgericht in 1919 worden in dit huis één van de beste digestieven gemaakt uit Italië.
2021 © Vino Nobile - another webdesign by Style Entertainment
http://vino-nobile.be/x.php
Vul uw gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.
verplicht in te vullen