wijnen uit Argentinië, Australië, Californië (USA), Chili, Frankrijk, Italië, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Vlaanderen en Zuid-Afrika!

Vino Nobile

Prins Alexanderstraat 10, 8310 Brugge
vino.nobile@telenet.be

Tel nr: 0486/64 29 50
BTW: 456.301.658
Toelating nr: AER/WVL/028069
Vestigingseenheid: 2.073.965.116
ONZE NIEUWSBRIEF!

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, events of wijnartikelen?

Onze voorwaarden

Hoe online bestellen?

Als u ouder bent dan 18 jaar dan mag je online shoppen op de Vino Nobile-webshop.
We hebben alles in het werk gesteld om het shoppen zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Voor u online shopt, moet u zich registreren.

Na het versturen van uw bestelling, ontvangt u een bevestiging van de bestelling met een overzicht van de bestelde producten en het te betalen bedrag. Vervolgens sturen wij u een factuur.

Hoe kan ik betalen?

U kan betalen op de volgende wijze:
  • bij voorkeur per overschrijving op ons rekeningnummer 853-8464929-62 (Crelan) op naam van Vino Nobile,
    Prins Alexanderstraat 10, 8310 Brugge
    met vermelding van het factuurnummer.
  • cash bij levering
Dien ik per bestelling een minimale hoeveelheid af te nemen?

De meeste wijnen zitten in dozen van 6 flessen verpakt en zijn dus niet per fles verkrijgbaar. Op aanvraag en uitzonderlijk kan dit aangepast worden! Enkel de verpakkingen, digestieven en olijfoliën kunnen per stuk gekocht worden. Eveneens kunt u van kortingen genieten bij afnames van 24 en meer dan 60 flessen.

Worden er transportkosten in rekening gebracht?

Bij bestellingen onder € 300 (inclusief btw) en leveringsadres buiten Brugge, worden 15 € transportkosten in rekening gebracht voor West- en Oost-Vlaanderen, 30 € voor Brussel, Vlaams-Brabant en Antwerpen, en 40 € voor Limburg en Nederland.

Kan ik de bestelling komen afhalen?

Ja, u kunt uw bestelling op afspraak afhalen op ons adres Prins Alexanderstraat 10 in Brugge (Assebroek).

Wat zijn de leverdagen?

Vino Nobile levert wekelijks op afspraak. Wij leveren binnen de 5 dagen na bestelling.

Verzakingstermijn / Gekochte flessen terugbezorgen?

Vino Nobile behoudt zicht het recht geen gekochte flessen terug te nemen tenzij de klant kan aantonen dat het geleverde product niet in overeenstemming zou zijn met de beschrijving van het aanbod.Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden kunnen worden teruggenomen met de bijbehorende factuur.
Er zullen in geen geval opengemaakte flessen worden teruggenomen met uitzondering van flessen met kurksmaak; deze worden teruggenomen indien de flessen vol zijn en de wijn in de originele fles zit.

Mag ik een aangekochte fles met kurksmaak terugsturen?

Flessen met kurksmaak zullen worden teruggenomen indien de flessen vol zijn en de wijn in de originele fles zit.

Wat is het privacy beleid van Vino Nobile?
Wat gebeurd er met mijn persoonlijke gegevens?


De verkoper behoudt zich het recht voor om uitsluitend voor intern gebruik gegevens van de gebruiker te verzamelen, dit zowel rechtstreeks via verzameling van de gegevens die door de gebruiker worden opgegeven op het ogenblik van de bestelling als onrechtstreeks (vb. via gebruik van cookies, hetgeen korte datastrings zijn op de computer van de gebruiker van de site die de verkoper toelaat de inhoud en de lay-out van de site optimaal op de gebruiker ervan af te stemmen).

Die gegevens kunnen worden doorgegeven aan organisaties die contractueel met de verkoper zijn verbonden (zoals handelspartners, verenigingen, liefdadigheidsinstellingen of belangengroepen) en die de klant gepersonaliseerde aanbiedingen wensen te versturen of op de hoogte te houden van promoties.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake persoonlijke gegevens, heeft de gebruiker ten allen tijde het recht om die gegevens in te zien, te wijzigen, te verbeteren en te laten verwijderen indien zij niet langer informatie wensen te ontvangen omtrent onze activiteiten. Hiervoor kunnen zij schriftelijk contact opnemen met de klantendienst van de verkoper. De klant is zelf verantwoordelijk voor het garanderen van de vertrouwelijkheid van zijn logingegevens en paswoord.
Vino Nobile houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden.

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op vino.nobile@telenet.be.
2021 © Vino Nobile - another webdesign by Style Entertainment
http://vino-nobile.be/x.php
Vul uw gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.
verplicht in te vullen